Design intuitiv

O imagine clară asupra numărului de camere și tipul lor, dinamicii rezervărilor, gradului de ocupare, etc.

Simplu de utilizat

In programul Vilicotel, operațiunile uzuale se realizează direct de pe diagrama camerelor, rapid și sigur.

Un program complet

Prin funcțiile sale, Vilicotel acoperă intreg fluxul de operațiuni dintr-o unitate hotelieră sau pensiune.

Vilicotel aduce un plus afacerii Dv.!

Managementul hotelier se transforma intr-o munca eficienta pentru dumneavoastra.

Program hotelier de 5 stele – Vilicotel Hotelmanagement

Hotel management à la carte...

Hotel management à la carte...

Vilicotel Hotelmanagement

Vilicotel este un program hotelier care transformă managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastră într-o muncă usoară şi eficientă. Acest soft hotelier inovativ, destinat hotelurilor de orice mărime, are o interfaţă simplu de utilizat şi rulează pe platforma MS Windows™.

Alături de managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastră, Vilicotel este conectat la un portal web, prin intermediul căruia vă puteţi promova activitatea şi serviciile.

Vilicotel Hotelmanagement

Vilicotel Hotelmanagement, program hotelier, management hotelier, hotel management, hotelmanagement, gestiune hoteliera

Începând de la prima implementare, din anul 2003, aplicaţia Vilicotel Hotelmanagement a fost îmbunătăţită în permanenţă, i-au fost adăugate noi functionalităţi, astfel încât astăzi putem vorbi despre Vilicotel ca fiind o unealtă puternică de gestiune hotelieră şi hotel management. Datorită flexibilităţii, Vilicotel poate fi customizat sau adaptat conform cerinţelor clienţilor, putând fi folosit de la pensiuni turistice până la marile hoteluri.

Acest program de gestiune hotelieră pentru front desk combinat cu avantajul promovării serviciilor oferite de hotelul sau pensiunea Dumneavoastră pe Internet vă este oferit la un preţ avantajos, adaptat nevoilor şi mărimii afacerii Dumneavoastră.

Vilicotel transformă managementul hotelier într-o muncă uşoară şi eficientă . Fiind aplicabil tuturor unităţilor turistice, hoteluri sau pensiuni, indiferent de mărimea şi complexitatea acestora, dumneavoastră puteţi decide care dintre funcţiile acestui program vă sunt necesare.

Vilicotel vă ajută cu datele şi informaţiile necesare privind managementul hotelului, referitoare la date despre camere, starea camerelor, datele clienţilor, rezervări, tarife, facturi, respectiv multe alte funcţii specifice unui program hotelier. Funcţiile programului hotelier »

Vilicotel este foarte apreciat în Austria, dovadă fiind peste 50 de implementări în cele mai diferite hoteluri din zona alpină. În România Vilicotel Hotelmanagement s-a bucurat de aprecierea specialiştilor încă din anul 2004, la Expozitia Naţională de Electronică şi Software – Binary Bucureşti, unde s-a ales cu „Diplomă de Excelenţă“ în secţiunea hotel software.

Deviza noastră: "The best quality to a fair price" se regăseşte în politica de preţ pentru Vilicotel, precum şi în soluţiile de update, garanţia dezvoltării continue a produsului, protejând astfel investiţiile dumneavoastră în viitor. Detalii despre program »

O serie de hoteluri din Austria utilizează cu succes soluţia de management hotelier Vilicotel. Succesul din Austria al programului Vilicotel se datorează mai ales modulului de formular de înregistrare electronic, respectiv diverselor interfeţe care facilitează schimbul de date cu diferitele portaluri turistice, atât locale: www.topaustria.com sau www.capcorn.at cât şi internaţionale, printre care: www.tiscover.com, www.feratel.at, www.cultuzz.de.

Urmând succesul înregistrat dincolo de graniţele României în special în Austria, Vilicotel este prezent şi pe piaţa din România. Vezi lista de referinţe Vilicotel »

Politica de preţuri este astfel gândită încât să vă ofere posibilitatea de alegere a unui pachet perfect adaptat mărimii afacerii dvs. şi nevoilor specifice.

Vilicotel a fost realizat pe platforme care să nu necesite achiziţionarea de licenţe suplimentare pentru baze de date sau pentru generatoare de rapoarte.

Aceasta soluţie avansată pentru front desk, combinată cu deschiderea oferită de Internet vă este oferită la un preţ deosebit de atractiv, adaptat nevoilor şi mărimii afacerii dvs. Detalii despre preţuri şi servicii »

© 2004-2022 AMBO Systems - Nearshore Romania