Soft hotelier de 5*

Program hotelier complet care gestionează și automatizează procesele legate de cazare în unitățile turistice de orice tip și dimensiune.

  • Soft gestiune hotel cu peste 100 de funcționalități
  • Channel manager pentru gestionarea vânzărilor prin site-urile de rezervări
  • Booking engine pentru rezervări directe

Software hotelier cu experiență

Soft hotelier cuprinzător, preconfigurat și gata în scurt timp pentru utilizare, pentru administrarea oricărui tip de unitate turistică. Vilicotel este un sistem software care valorifică două decenii de experiență în HoReCa. Un furnizor unic pentru toate nevoile software ale unității tale de cazare, indiferent de profil.

Hoteluri mici & medii
Pensiuni
Regim hotelier
Hosteluri
Restaurante hoteliere

Ne propunem să fim cel mai rentabil soft hotelier, cu prețuri începând de la doar €32 pe lună.

Operațiuni

De la administrarea rezervărilor, a camerelor și a clienților până la rapoarte detaliate și export în soft-urile contabile – sistem software complet pentru firmele din industria ospitalității.

  • Recepție – planificarea rezervărilor într-un calendar drang-and-drop
  • Administrarea clienților prin fișe de profil cuprinzătoare
  • Monitorizarea curățeniei printr-o imagine de ansamblu asupra stării camerelor
  • Rapoarte pentru evaluarea performanței
  • Date financiare clare și consecvente pentru contabilitate
calendar operatiuni soft hotelier
channel manager hotelier

Channel Manager

Gestionezi simultan și în timp real disponibilitatea camerelor și rezervările de pe toate platformele de rezervări conectate. Eviți suprarezervările și publicarea de tarife diferite datorită sincronizării imediate, fără întârzieri.

  • 15 site-uri de rezervări conectate
  • Ajustare automată a disponibilității camerelor
  • Setare restricții de rezervare 

Booking Engine

Un formular predefinit dar flexibil, ușor de integrat în orice site web sau pagină de Facebook, le permite clienților să rezerve șederile direct de la tine. Sincronizarea perfectă cu zona de Operațiuni permite actualizarea automată a disponibilității și afișarea în program a rezervărilor noi.

  • Rezervări prin site-ul propriu și pagina de Facebook
  • Sincronizare cu soft-ul hotelier 
booking engine vilicotel

Demo 30 Zile

Cere un demo gratuit & fără obligații și testează pe cont propriu timp de 30 de zile.

Prezentare Online

Rezervă o sesiune online de 30 de minute pentru o prezentare gratuită & fără obligații.

Beneficii soft hotelier Vilicotel

Câștigi timp

Soft-ul hotelier preia marea majoritate a operațiunilor și îți eliberează timp pentru cel mai important obiectiv: să te asiguri că oaspeții sunt mulțumiți. Vilicotel asigură suport informatic pentru toate departamentele: recepție, curățenie, contabilitate, vânzări, etc, ceea ce accelerează fluxul de lucru. Automatizarea permite efectuarea anumitor operațiuni chiar fără intervenția manuală a personalului.

Câștigi rezervări

Dacă plănuiești să te promovezi pe o piață nouă sau să crești numărul de rezervări în extra-sezon, Vilicotel te ajută să îți optimizezi acțiunile și să îți maximizezi rezultatele. Booking engine-ul este o funcționalitate de prim ajutor în acest sens, dar întreg ansamblul de funcționalități - integrări, rapoarte, automatizare - te ajută să îți atingi obiectivele.

Câștigi eficiență

Interfața intuitivă facilitează modul de operare în program. Automatizarea sarcinilor administrative de rutină reduce probabilitatea erorilor atunci când personalul de la recepție preia datele clienților în sistem.

Rapoarte fiabile

Vilicotel furnizează echipei administrative și contabile rapoarte zilnice exacte asupra veniturilor, și nu numai. Alături de acestea, rapoartele privind operațiunile te ajută să iei decizii strategice informate, bazate pe date, pentru viitorul afacerii tale.

Previi suprarezervările

Modulul channel manager se sincronizează cu zona de rezervări a programului și previne suprarezervările prin oprirea automată a afișării camerelor pe toate platformele conectate în momentul în care acestea sunt rezervate.

Promovare prin platformele de rezervări

Interconectarea cu channel manager-ul îți permite să te promovezi cu ușurință prin intermediul site-urilor de booking. Schimbul de date are loc în timp real, ceea ce te ajută să preiei mai multe rezervări și să îți promovezi unitatea în fața unui public internațional.

Gestionare inteligentă a clienților

Vilicotel unifică și păstrează în siguranță toate datele clienților, ajutând la formarea unor profiluri detaliate ale acestora. Înțelegerea tiparelor de cumpărare ale clienților îți permite să dezvolți pachete și servicii mai bine direcționate.

Gestionare inteligentă a veniturilor

Vilicotel conectează operațiunile cu procesele financiare și contabile și utilizează interconectări cu POS-uri, procesatori de plată și programe contabile. Mai mult decât atât, statisticile și rapoartele inteligente îți oferă date pentru optimizarea strategiei de afaceri a hotelului.

Totul într-un singur loc

Toate operațiunile pot fi efectuate din același sistem. Nu ai nevoie de alte programe sau fișiere separate. Toate datele de păstrează, nimic nu se pierde. Personalul poate accesa, actualiza și urmări activitatea tuturor departamentelor de activitate.

Servicii personalizate pentru clienți

Automatizarea operațiunilor zilnice și a sarcinilor administrative susțin consecvența unor servicii de calitate. Programul reține preferințele clienților, ceea ce oferă personalului hotelier informații utile pentru a furniza oaspeților o experiență de cazare personalizată.


Programează un demo și vezi cum functionează

Vilicotel îți permite să simplifici și să automatizezi toate operatiunile din unitatea turistică pe care o conduci. De la rezervări până la check-out, de la încasări până la contabilitate, fiecare operațiune este mai ușoară, mai rapidă și interconectată cu restul proceselor.

Prezentarea modului de lucru în program

Sesiune personalizată conform cu nevoile tale

Clarificări și răspunsuri la orice întrebări

Contact Eva Pollac VilicoRest

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură Vilicotel este ceea ce cauți pentru afacerea ta.