Noul număr al revistei HORECA 81, martie 2017 publică cele mai recente noutăți introduse de platforma software de management de hotel Vilicotel

Noul număr al revistei HoReCa, Nr. 81, martie 2017 găzduiește un advertorial despre ultimele noutăți ale platformei de management hotelier Vilicotel.

Apariția unui nou număr al revistei HORECA constituie în sine un adevărat eveniment editorial și de ce nu, unul fericit. Cu atât mai mult cu cât avem plăcerea să anunțăm publicarea în paginile revistei a unui amplu articol dedicat prezentării serviciilor de rezervări on-line și directe oferite de platforma software de management hotelier Vilicotel. La capitolul booking engine, în cadrul acestui articol este prezentată platforma de rezervări on-line  www.besthotels.ro și se exemplifică procesul simplu și intuitiv al rezervărilor on-line cu propagarea rezervării în FrontDesk-ul programului Vilicotel. În ceea ce privește trendul direct booking observat în industria ospitalității, articolul prezintă paleta de servicii pe care Ambo și platforma Vilicotel le pun la dispoziția businessurilor hoteliere pentru maximizarea profiturilor acestora cu ajutorul canalelor proprii de rezervare.

Vă invităm să citiți întregul articol Ambo oferă noi servicii de tip booking engine și direct booking pentru utilizatorii platformei Vilicotel  în revista HORECA 81/martie 2017.

© 2004-2021 AMBO Systems - Nearshore Romania