Vilicotel – Acum și pe rețelele de socializare!

Vizitați paginile software-ului de management hotelier Vilicotel pe rețelele sociale Facebook, Twitter, Instagram, Google+ și YouTube!

Produsul stindard al firmei AMBO pentru managementul operațiunilor hoteliere, Vilicotel,  se bucură acum de o nouă prezență pe rețelele de socializare. Dacă prezența programului pe Facebook sau YouTube era deja existentă, cu totul nouă este prezența acestuia pe Twitter, Instagram și Google+.

De ce am considerat oportună prezența programului Vilicotel pe paginile rețelelor sociale?

Un prim motiv și credem cel mai important, este acela se a construi o comunitate interesată atât în programele de management hotelier, de management al proprietății cât și în general de toate aspectele businessului hotelier care este deosebit de dinamic atât pe plan internațional cât și la noi. Desigur că ne-am dori să regăsim în această comunitate și utilizatorii actuali ai programului Vilicotel și să le captăm feedbackul acestora legat de aspectele tehnice și funcționale ale acestei platforme software.

Un al doilea motiv, de asemenea deosebit de important este acela legat de promovarea noutăților legate de platforma Vilicotel. Dorim apoi să menținem interesul și loialitatea pentru acest brand prin organizarea de campanii de ofertare a produselor și serviciilor asociate platformei de management hotelier Vilicotel la prețuri promoționale cât mai avantajoase.

Pentru a vizita paginile platformei software de management hotelier Vilicotel pe oricare dintre rețelele de socializare vă invităm să accesați aceste site-uri de la icoanele corespunzătoare aflate pe paginile în limba română ale site-ului vilicotel.ro.

© 2004-2021 AMBO Systems - Nearshore Romania